Leader fox acron E-BIKE

Leader Fox Acron 27,5+ sähköavusteinen täysjousitettu maastopyörä plus koon renkailla (2,6") on laadukas ja tarjoaa huippu ominaisuuksia kohtuu hintaan.

3 000 € 46 €/kk

1 / 4

Tiedot

Kuvaus

Acron sähkötäpäri 130mm joustolla ja leveillä renkailla on helposti ajettava sähköpyörä maastosta riippumatta ja soveltuu monen tasoiselle kuskille, koska sähköpyörä on helposti hallittavissa laadukkaan Manitou ilmajousituksen ansiosta. Edessä Manitou Machette joustohaarukka ilmajousella jossa hyvät vaimennuksen säätömahdollisuudet, takana Manitou Mara iskari ilmajousella ja monipuolisilla säätömahdollisuuksilla. Leader Fox Acron täysjousitettu sähköpyörä on varustettu huippu laadukkailla ja kestävillä komponenteilla kuten Bafang, Shimano, Manitou, LG. Bafang M500 keskimoottori momentintunnistuksella tekee ajosta vaivatonta ja helppoa koska moottori tunnistaa poljinmomentin eli kuinka paljon kuljettaja antaa ”painetta” polkimille ja moottorin kontrolleri säätää takapyörälle välittyvää sähköavustuksen tehoa momentin mukaisesti.Tehoa moottori tuottaa riittävästi ja moottorin teho/avustustaso on helposti valittavissa ohjaustankoon sioitetun avustustason valintakytkimen kautta. Valittavissa on 5 eri avustustasoa ja kävelyavustin. Moottorin teho 250W ja vääntö huimat 95Nm takaa riittävän vauhdikkaat rymistelyt vaikeillekkin metsäpoluille.Suuri ja tehokas 20Ah, 36V, 720Wh LG:n kennoilla varustettu akku on täysin intekroitu rungon sisään ja irroitettavissa helposti avaimella, joten akkua voi ladata joko pyörässä paikallaan tai irroitettuna. TRP:n nelimäntäiset nestetoimiset jarrut ja Manitoun laadukkaat ja riittävällä joustolla varustetut jousituksen osat sopii myös vaativimmille kuskeille ja pitää huolen vakaasta ja turvalliseta ajosta, maastosta riippumatta. Acron sähkötäpäri soveltuu siis hyvin moneen eri käyttötarkoitukseen, ajoitpa sitten työmatkaa tai pitempiä metsälenkkejä niin Acron soveltuu näihin täydellisesti suuritehoisen ja laadukkaan akun ansiosta, jolla sähköpyörän toimintasäde on riittävän pitkä.

Rahoituslaskuri

Kuukausierä: €/kk

Käsiraha: 300

Sopimusaika: 72 kk

Viimeinen maksuerä: 600

Todellinen vuosikorko: %

Luottohinta yhteensä:

Toimitusmaksu 99 €, rahoituksen perustaminen 199 €, korko 1.99 % sekä käsittelymaksu 9.00 €/kk sisältyvät rahoitusarvioon. Huomioithan, että laskurin antamat arvot ovat viitteellisiä.

3000 99 199 1.99 9
Eerik Vuojoki
Rengasmyynti / Huollot
044 091 5815 WhatsApp

Yhteydenottolomake

    Vaihtoajoneuvon tiedot